Ateş Havalandırma Sistemleri

 

Bizi Arayın

+90 532 349 53 28

 

E-Posta

info@ateshavalandirma.com

Doğalgaz Bacası

Doğalgaz Bacası


Ateş Havalandırma olarak doğalgaz bacası sistemlerinde profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz.

Tek Cidar: AISI 316L Kalite, 0,40 mm ile 2 mm kalınlığında paslanmaz çelik kullanılır.

Katı,sıvı ve gaz yakıtlı kazanlarda, endüstriyel cihazlarda, havalandırmalarda ve dar şaftlı eski binaların düşey bağlantılarında kullanılmaktadır. Sistem kendi içerisinde ısıl genleşmeleri kompanze edecek şekilde tasarlanmıştır.

Modüller sistemdeki muflu yapı ve baca üzerindeki yüzey işleme teknolojisi sayesinde çok kolay montaj kabiliyetine sahiptir. Birleştirme kelepçeleri ile birleştirilirler ve sızdırmazlık için bacaya özel ithal yanmaz contalar kullanılır. Muflu geçmeli ve kordonludur. Sistem tek cidarlı olduğundan ısı geçirgenliği yüksektir. Sistem içerisinden geçen baca gazının sıcaklığı aynı orana yakın miktarda dış ortama iletilmektedir. Bu sebeple sıcaklıktan etkilenen cihazlar, plastik hammaddeli malzemeler, patlayıcılar, yanıcı gaz ve yakıtlar, elektrik tesisatları, cam malzemeler, tekstil ürünleri, vb yanıcı ve eriyici malzemenin sisteme yakın konuşlandırılmaması gerekmektedir.

Sistemin çalışması esnasında baca üzerinde meydana gelen yüksek yüzey sıcaklığından dolayı insanların çıplak el ile sisteme dokunmaları sakıncalıdır. Isıtma kazanlarının kazan dairesinden geçen yatay ve dikey bağlantılarında, binaların daire içlerine açılan mevcut pencerelerinin bulunduğu boşluklardan geçen yatay veya dikey bağlantılarında, daire içlerinde açıktan geçen yatay veya dikey bağlantılarda kullanılması durumunda kesinlikle izolasyon tavsiye edilmektedir.

%100 Müşteri Memnuniyeti

Talepleriniz doğrultusunda konusunda tecrübeli ekibimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz...

 

Bizi Arayın

0 262 744 59 60
 

Email

info@ateshavalandirma.com