Ateş Havalandırma Sistemleri

 

Bizi Arayın

+90 532 349 53 28

 

E-Posta

info@ateshavalandirma.com

Klima Santralleri

Klima Santralleri


HÜRE YAPISI

Klima santrallerinin panelleri iç cidar 0.7mm Galvaniz Sacdan imal edilir. panellerin dış cidarı, boyalı 0.8 mm boyalı galvaniz sacdan imal edilir.İki sac arasında 25 mm camyünü konur. Panellerin terleştirildiği iskelet Alüminyum kenar ve ara profillerinden imal edilir. Profiller birbirlerine Alüminyum döküm köşelerle birleştirilir. Santral üzerinde Motor, Filtre vb. bakım noktalarında açılır kapanır müdehale kapağı bulunur. Kapılar üzerinde görsel kontrol için gözetleme camı bulunur.

FİLTRASYON

Klima Santrallerinde EN1882 Standartlarına uygun olarak 2 kademe Filtre Kullanılır. 1. Kademe G3 Sınıfı Panel Filtre 2. Kademe F7 Sınıfı Torba Filtre Filtre sayıları hava debisine göre değişir.

FAN VE MOTORLAR

Klima Santrallerinde standart olarak Nicotra markalı Radyal Fanlar kullanılır Motorlar Gamak Markalıdır. Motor-Fan grubu Kayış-Kasnak sistemiyle gruplanır. Böylece hem fandan yüksek verim elde edilir hem de cihaz daha uzun ömürlü olur. Bakım maliyetleri azalırken periyodik kontrol ve bakım , doğrudan tahrikli fanlara göre daha kolaydır

ISI GERİ KAZANIM

Klima santralleri isteğe bağlı olarak ısı geri kazanımlı olarak üretilir. Bununla birlikte %30 verimle enerji tasarrufu elde edilmiş olur.

BATARYALAR

Klima Santrallerinde Mahal ihtiyacına göre ısıtma ve soğutma bataryaları; Binanın altyapısına göre sulu, buharlı veya Dx tip olarak cihaz içine yerleştirilir.

DİĞER EKİPMANLAR

Klima Santrallerinde, opsiyonel olarak Kumanda paneli, Damper servomotorları, Fark basınç sensörleri, Filtreler için Kirlilik ölçer vb. ekipmanlar kullanılabilir.

%100 Müşteri Memnuniyeti

Talepleriniz doğrultusunda konusunda tecrübeli ekibimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz...

 

Bizi Arayın

0 262 744 59 60
 

Email

info@ateshavalandirma.com